dissabte, 31 de gener de 2015

AQUESTA SETMANA HA DONAT PER MOLT!!!!!!

DIMARTS VAM FER EL DIA ESPECIAL DE NA GISELA. VAN VENIR ES SEU PAPÀ I SA SEVA MAMÀ.
 NA BELÉN, SA MARE, FA FEINA A UNA OFICINA I LA SEVA AFICIÓ ÉS CUINAR, PER AÇÒ ENS VA DUR UNES GALETES BONISSIMES QUE NOLTROS VAM DECORAR AMB XOCOLATA I CARAMELS, MMMMMMM....BONISSIMES!!!!!
EN DANI, SON PARE, ÉS CONDUCTOR D'AUTOBÚS I AFICIONAT A ESCRIURE CONTES I RONDALLES,  ENS VA FER ESCOLLIR UN PERSONATGE A CADASCUN DE NOSALTRES I VAM FER UN DIBUIX DEL NOSTRE PERSONATGE FENT ALGUNA COSA , PER DESPRÉS ELL PODER MUNTAR UN CONTE AMB TOTES LES IMATGES. QUINA PASSADA!!!!!! MOLTES GRÀCIES FAMÍLIA VA SER UN CAPVESPRE GENIAL!!!!


PER VEURE EL RESULTAT DEL NOSTRE CONTE, MIRAU A L'APARTAT "LA HORA DEL CUENTO". VA QUEDAR MOLT BÉ!!!!


DIJOUS NA FRANCINA VA DUR LA SEVA CARPETA VIATGERA. ENS VA EXPLICAR, SUPER BÉ, MOLTES COSES DE LA SEVA FAMÍLIA I LES SEVES COSES PREFERIDES. MOLT BÉ POLIDA!!!!

DIJOUS CAPVESPRE VAM FER UNA ALTRA SESSIÓ DE "LA HORA DEL CUENTO" ( Mirar l'apartat corresponent)

DIVENDRES, DIA DE LA PAU I LA NO VIOLÈNCIA, VAM DEMANAR LA PAU AL MÓN AMB LA RESTA D'ALUMNES DE TOTA L'ESCOLA. VA SER UNA ACTIVITAT PRECIOSA.  NOLTROS, ELS MÉS PETITS DE L'ESCOLA, VAM EXPLICAR COM ESTÀ EL NOSTRE COR QUAN HI HA GUERRA, COM ESTÀ EL NOSTRE COR QUAN HI HA PAU I QUINES COSES AJUDEN A QUE HI HAGI PAU I QUINES COSES FAN QUE HI HAGI GUERRA.....VIST AMB ELS NOSTRES ULLS.1 comentari:

  1. Gràcies Joana!!!! Per deixar-nos passar aquestes estones amb sa nostra filla i es seus amiguets. Desprès de tenir un poc de nirvis, perquè sortigues tot bé, vam poder veure com es fiets/es van xalar creant es seu propi contè i acabant per decorar ses galetes de xocolati!!!! Ho vam disfrutar molt. Va ser fantàstic!!!!

    ResponElimina