CONFERÈNCIES

NA YULIA TAMBÉ FA ELS ANYS EL JULIOL, PER AÇÒ ELS DARRERS DIES D'ESCOLA ENS VA DUR LA SEVA CONFERÈNCIA DE LA TORTUGA. VA SER BEN INTERESSANT CONÈIXER MÉS COSES D'AQUEST ANIMAL. MOLT BÉ YULIA!!!!

NA VICTORIA FA ELS ANYS DIA 9 DE JULIOL I COM QUE NO HI HA ESCOLA, L'ALTRE DIA ENS VA DUR LA SEVA CONFERÈNCIA I LI VAM FER LA CORONA D'ANIVERSARI. ELLA ENS VA EXPLICAR MOLTES COSES SOBRE LES ZEBRES. HO VA FER SÚPER BÉ!!!!

DIA 20 VAM CELEBRAR L'ANIVERSARI DEN FERNANDO I DIA 24 EL DEN DAVIDE. EN FERNANDO ENS VA DUR UNA CONFERÈNCIA GENIAL SOBRE ELS GORIL·LES I EN DAVIDE SOBRE ELS LLEONS. HO VAREU FER MOLTÍSSIM BÉ!!!! 


EL DIA DEL SEU ANIVERSARI, NA FRANCINA ENS VA EXPLICAR MOOOLTES COSES INTERESSANTS DELS DOFINS. VA SER MOLT INTERESSANT I HO VA EXPLICAR MOLTÍSSIM BE!!!!!


N'ALEXIA VA FER L'ANIVERSARI DINS LES VACANCES DE NADAL I NO VA PODER FER LES ACTIVITATS RELACIONADES. PER AÇÒ, LA SETMANA PASSADA, VA DUR LA SEVA CONFERÈNCIA I LI VAM FER LA CORONA I ELS DIBUIXOS. MOOOLT BÉ ALEXIA!!!!


N'ADÁN ENS VA DUR UNA CONFERÈNCIA MOLT INTERESSANT D'UN ANIMAL QUE CONEIXIEM POC, L'AGAPORNI. HO VA FER GENIAL!!!


DIJOUS NA NAYARA ENS VA DUR LA SEVA CONFERÈNCIA DE L'OS PANDA. HAVIA APRÈS MOLTES COSES I ENS HO VA EXPLICAR MOLT BÉ!!!!


EN VICTOR ENS VA DUR LA SEVA CONFERÈNCIA DEL LLEOPARD. ENS VA ENSENYAR COSES MOLT INTERESSANTS I HO VA FER MOLT BÉ!!!


ABANS DE LES VACANCES DE PASQUA N'AGNÈS I NA PALOMA ENS VAN DUR LES SEVES CONFERÈNCIES.

N'ANGÈS ENS VA EXPLICAR MOLTES COSES DE L'ÓS MANDRÓS...
I NA PALOMA DE LA PAPALLONA. 

 QUINS ANIMALS MÉS INTERESSANTS!!!!
HO VAN FER SÚPER BÉ!!!!

DIA 10 VA SER L'ANIVERSARI DE NA GABRIELA, ELLA ENS VA DUR LA SEVA CONFERÈNCIA QUE PARLAVA DELS ELEFANTS. ENS VA EXPLICAR COSES MOLT INTERESSANTS!!!!! MOLT BÉ GABRIELA.

DILLUNS N'ALEJANDRA VA FER 6 ANYS I ENS VA EXPLICAR MOLTES COSES DELS GALLS D'INDIS ( PAVO REAL). UNA GRAN CONFERÈNCIA ALEJANDRA!!! MOLT BÉ.
DILLUNS NA GISELA FA FER 6 ANYS!!!! 
ELLA ENS VA FER UNA CONFERÈNCIA MOLT INTERESSANT SOBRE L'ASE. HAVIA APRÈS MOLTES COSES D'AQUEST ANIMAL I ENS HO VA EXPLICAR MOLTISSIM BÉ.
EN MAXI VA FER 6 ANYS DIA 5 DE GENER I COM QUE NO HI HAVIA ESCOLA ENS VA DUR LA SEVA CONFERÈNCIA DIA 11. HO VA FER MOLTISSIM BÉ!!
EN JULEN ENS VA EXPLICAR COSES SÚPER INTERESSANTS SOBRE EL TIGRE DE BENGALA. HO VA FER GENIAL. MOOOLT BÉ JULEN!!!!


DIMECRES VA SER L'ANIVERSARI DEN DANIEL I ENS VA DUR LA SEVA CONFERÈNCIA DEL JAGUAR. ENS HO VA EXPLICAR MOLTISSIM BÉ!!!!

DILLUNS VA SER L'ANIVERSARI DEN JAVIER I ENS VA DUR LA CONFERÈNCIA QUE HAVIA PREPARAT. ENS VA EXPLICAR MOLTES COSES DELS MOIXOS. 

MOLT BÉ CAMPIÓ!!!


DIMECRES N'ARIANE ENS VA EXPLICAR COSES MOLT INTERESSANTS DELS LLEONS MARINS. MOLT BÉ ARIANE !!!

EN MATEO, VA FER LA SEVA CONFERÈNCIA. L'ANIMAL QUE VA TRIAR, VA SER EL COCODRIL. MOLT INTERESSANT I MOLT BEN EXPLICAT MATEO!!!!

AVUI, NA MARIONA ENS HA FET LA SEVA CONFERÈNCIA SOBRE EL CONILL. ELLA EN TE UN A CASA I PER AÇÒ ENS HO HA EXPLICAT TANT BÉ. MOLT BÉ MARIONA!!!

DIMECRES, N'IKER ENS VA EXPLICAR UN MUNT DE COSES SOBRE EL FALCÓ PELEGRÍ. VA SER MOLT INTERESSANT I HO VA FER MOLTISSIM BÉ!!!!

DIMECRES, NA MARINA, ENS VA FER UNA CONFERENCIA SOBRE EL CAVALL. ENS VA EXPLICAR I ENSENYAR UN MUNT DE COSES D'AQUEST ANIMAL. HO VA FER GENIAL!!!!


DIMARTS 29 VA SER L'ANIVERSARI DE NA LORENA. ELLA ENS VA FER UNA CONFERÈNCIA SOBRE LES GIRAFES. ENS VA EXPLICAR COSES MOLT DIVERTIDES I INTERESSANTS. HO VA FER MOLT BÉ!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada